Wednesday, 21 March 2018

Christmas BBW Haul

Postcript 1 : Before clicking any links in this blog, do use right-click. My blog isn't programmed to pop open new links in new tab. 

---
Aku student.
Always been broke (inside and out) muahahaha.
Tapi got quite some taste in expensive stuff.
No, I'm not materialistic just suka some mahal stuffs. Sikit laaa. Tak semua barang mahal is worth buying and worshipped kan?

Disember.
Bagi aku, Disember is all about Christmas vibes,
and birthday adik aku yang selalunya aku akan wish lewat sehari muahahaha.
Oh, and also, Year End Sale YES.
Aandd, ni cerita Disember 2017. Kalau rasa malas nak baca, close je blog aku. No hard feelings keyh.

My haul?
Tak haul mana pun lahh kot sebab aku beli 3 barang tu harga tak sampai RM100 HAHAHAHA
To be exact, dalam RM80 jugaklah barang-barang aku tu.
Well, dah cakap, aku student, and aku broke, so 80 pun aku dah rasa macam nak pengsannnn masa nak bayar.
Aku nak makan apa lepas ni? Me cannot survive with roti for sebulann. That's torture hahaha.

Yes,
aku bukan jenis yang sanggup sacrifice beauty products dengan duit makanan.
In fact, benda apa aku beli pun, semua aku tak sanggup nak gadai dengan duit makanan.
Tak kesahhh makanan hispter ke tak hipster, aku nak makan jugakkk apa yang aku nak makan!
Luckily, taste aku dalam makanan tak berapa nak high-end kahkahkah.

Haul?
1. Don't pick up the phone, you know he's only calling cuz he's drunk and alone (hand sanitizer)
2. Don't let him in, you'll have to kick him out again (shimmer body mist)
3. Don't be his friend, you know you're gonna wake up in his bed in the morning (shower gel)
If you're under him, you ain't getting over him 




     As time flies by (walaupun tak lama mana pun gahahaha), I've forgotten the respective prices for each items. So, don't ask. Beeteedubbs, in case you might want to know more about Bath & Body Works and their products, go to http://www.bathandbodyworks.com/ 

Postscript 2 : Sorry for the weirdly-edited pics. I am too lazy to work more on editing these pics rn hahaha. I'll be sure to improve the next time I post about hauls and make sure I am in a good mood when posting. Me is hungry. Me is wanting fooddddddd.

Now playing : You Are The Reason - Calum Scott ft. Leona Lewis

3 comments:

  1. wahhhh samaaa kita pun shopping time dia sale gila2 tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn. Time tu je lah nak dapat barang dia banyak2 sikit hahaha

      Delete
  2. Video Bokep Indo | Nonton Film Bokep Gratis
    Nonton Online Video Bokep Streaming
    Nonton film bokep streaming terbaru di bokepindohot.pw dimana bisa mencari video bokep abg, film bokep smu, film bokep abg cantik, film cewe seksi, abg montok, bokep indo, bokep online, bokep smp, video bokep jilbab.
    InstafollowGratis
    Mobile Legends Hack Gratis
    Steam Wallet Gratis
    Clash Of Clans Hack Gratis
    Clash Royale Hack Gratis
    iPhone X Gratis

    ReplyDelete